- صفحه نخست
- |
- جدیدترین مقالات
- |
- طراحی و اجرای دکوراسیون اداری

طراحی و اجرای دکوراسیون اداری
آنچه در این مقاله می خوانید
اگر امروزه گشتی در ادارات زده باشید، درمییابید که طراحی اداری در کشورمان در گذشته چندان مورد توجه نبوده اما امروزه مدیران ادارات دریافتهاند که بهرهمندی از فضای بهینه و کارآمد باعث میشود تا کارمندان از کار در شرکت خسته نشوند و عملکرد بهتری را از خود نشان دهند. این موضوع باعث شده تا همکاری با شرکت دکوراسیون اداری بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و شرکتها برای زیباسازی و بهینهسازی دفاتر کار خود به شرکت طراحی اداری مراجعه کنند و از خدمات طراحی و اجرای دکوراسیون اداری، شرکت طراح دکوراسیون اداری بهره گیرند. در بسیاری از شرکتها، اتاقهای کارمندی یکنفره هستند و این باعث میشود تا حس همکاری مناسبی بین همکاران شکل نگیرد، برای رفع این مشکل طراح داخلی اداری تصمیم میگیرد تا در طراحی محیط اداری، اصولی را در نظر بگیرد که کارمندان علاوه بر دسترسی به فضای مناسب شخصی در اتاق، امکان ایجاد تعامل مؤثر با سایر همکاران را نیز داشته باشند. این موضوع میتواند یکی از اصول طراحی و اجرای دکوراسیون اداری باشد که میبایست یک طراح داخلی اداری آن را مورد بررسی قرار دهد.
در ادامه این متن قرار است تا موضوعات مرتبط با طراحی اداری مانند دکوراسیون اداری مدرن، طراحی و اجرای دکوراسیون اداری، شرکت طراحی اداری، طراحی محیط اداری، طراحی واحد اداری و... بپردازیم و اصول طراحی و اجرای دکوراسیون اداری را مورد بررسی قرار دهیم؛ بنابراین اگر شما نیز علاقهمندید تا در مورد طراحی داخلی اداری و طراحی و اجرای دکوراسیون اداری اطلاعاتی را به دست آورید، پیشنهاد میشود تا پایان این مطلب ما را همراهی کنید.
دکوراسیون داخلی اداری (دکوراسیون واحد اداری)
فضاهای اصلی اداری
در ابتدای امر قصد داریم تا شما را با بخشهای مختلف یک شرکت یا اداره آشنا کنیم تا شما بدانید که میبایست چه انتظاراتی از یک طراح داخلی اداری داشته باشید و چه بخشهایی در شرکت شما میبایست لحاظ شود.
فضاهای اصلی اداری که در طراحی و اجرای دکوراسیون اداری تعبیه میشوند، به دو دسته فضاهای انحصاری و فضاهای گروهی تقسیمبندی میشوند.
فضاهای انحصاری که در دکوراسیون داخلی اداری موردتوجه ما هستند، عبارتاند از:
فضای کار:
این بخشها که شامل سطوح کار، تجهیزات، مبلمان اداری، پارتیشنها و... میشوند، همان بخشهایی در دکوراسیون داخلی اداری هستند که کارمندان در آنها به کار میپردازند.
اتاق کار:
هر بخش مجزا در محیط اداره یا شرکت را اتاق کار مینامند. اتاق کار میتواند با تشخیص طراح دکوراسیون اداری و با استفاده از پارتیشنها به دو یا چند واحد اداری تبدیل شود که کارمندان در آن واحدها به کار خود بپردازند.
دفاتر کار شخصی:
در طراحی داخلی اداری بخشهایی تعبیه میشوند که بهصورت کامل از سایر اتاقها و واحدهای اداری جدا هستند و در این دفاتر مدیران، معاونان و برخی از کارمندان شرکت فعالیت دارند. ممکن است در یک دفتر کار بیش از یک نفر نیز فعال باشد.
فضاهای گروهی که در دکوراسیون اداری مدرن آنها را برای استفاده گروهها و افراد حاضر در شرکت در نظر میگیریم نیز به شرح زیر است:
فضاهای تیمی:
اصول طراحی دکوراسیون اداری موجب میشود تا در طراحی دکوراسیون اداری مدرن، فضاهایی برای کار تیمی، جلسات تیمی و... تعبیه شود تا اعضای گروه بتوانند گزارش خود را به سرگروه مربوطه ارائه دهند. به همین منظور در طراحی و اجرای دکوراسیون اداری برای گروهها یک یا چند اتاق در نظر گرفته میشود.
اتاقهای ملاقات یا استراحت:
معمولاً در یک دکوراسیون اداری مدرن برای استراحت کارمندان و یا گپ زدنهای دوستانه محیطهایی در طراحی داخلی اداری نظر گرفته میشود. میتوان در طراحی اداری یک اتاق را به این منظور تعبیه کرد و داخل آن مبلمان راحتی، تلویزیون و... را قرار داد.
یک طراح داخلی اداری حرفهای طراحی است که بتواند با استفاده از کمترین فضای ممکن، تمامی این اتاقها را در طراحی دکوراسیون اداری خود بگنجاند و باعث ارتقای سطح کیفی کاری کارمندان شود. اگر علاقهمندید تا یک طراح داخلی اداری حرفهای، طراحی دکوراسیون اداری شما را انجام دهد، میبایست طراحی و اجرای دکوراسیون اداری خود را به یک شرکت طراح دکوراسیون اداری کاربلد و باتجربه بسپارید! برای این کار میتوانید با شمارههای موجود بر روی وبسایت ما تماس حاصل فرمایید.
اتاق ملاقات در دکوراسیون واحد اداری (دکوراسیون اداری مدرن)
متراژ فضاهایی که در طراحی دکوراسیون اداری در نظر میگیریم، باید چند متر باشد؟
در قسمت قبلی به بخشهایی که میبایست در دکوراسیون اداری مدرن تعبیه شود، پرداختیم اما سؤال اکثر کارفرمایان و مدیران شرکتها این است که برای طراحی اداری چه میزان فضایی نیاز است و هر یک از این واحدها در طراحی داخلی ساختمان اداری به چند متر فضا نیاز دارند. اگر فضای شما بهصورت فلت باشد و تنها قصد داشته باشید تا با استفاده از پارتیشن، دکوراسیون اداری مدرن خود را به وجود آورید، ملزم به پرداخت هزینه بسیار کمتری خواهید بود اما باید بدانید که زمانی که دفاتر کار بهصورت کاملاً مجزا و خصوصی تعبیه شوند، باتوجهبه سروصدای کمتر، محیط خلوت و آرامش بیشتر، اغلب افراد کارایی و بهرهوری بیشتری خواهند داشت.
اگر واحد اداری مربوطه تنها مختص به کارمندان باشد و مراجعهکنندهای به دفتر کار مربوطه مراجعه نکنند، طراح داخلی اداری میتواند در طراحی واحد اداری بهازای هر نفر، 8.2 متر فضا در نظر بگیرد. اما اگر مراجعهکنندگان نیز به واحد اداری رفتوآمد داشته باشند، طراح داخلی اداری میبایست در طراحی واحد اداری بهازای هر نفر 12 متر فضا در نظر بگیرد. از دیگر عواملی که میتواند در متراژبندی طراحی واحد اداری موثر باشد، میتوان به تعداد کارمندان حاضر در واحد اداری، ترکیببندی مبلمان، تجهیزات، حوزه کاری، کاربری اتاق و... اشاره کرد.
طراحی دکوراسیون اداری (دکوراسیون واحد اداری)
فضاهای پشتیبانی و غیرضروری در طراحی داخلی ساختمان اداری
برخی از فضاها بهعنوان فضای پشتیبانی و غیرضروری در طراحی داخلی ساختمان اداری مطرح هستند که طراح دکوراسیون اداری میتواند در صورت تمکن مالی کارفرما، درخواست وی و پتانسیل بالای فضا، آنها را نیز در طراحی دکوراسیون اداری بگنجاند. این فضاها عبارتاند از:
یکی از فضاهایی که میتواند در طراحی دکوراسیون اداری تعبیه شود، فضای آموزشی اداره است. در این فضا میتوان از تجهیزات سمعی بصری استفاده کرد و سالنی را برای همایشها و فعالیتهای آموزشی در نظر گرفت.
نمازخانه نیز یکی از مکانهایی است که بهتر است در طراحی و اجرای دکوراسیون اداری در نظر گرفته شود.
غذاخوری و کافیشاپ نیز دیگر فضاهایی هستند که یک طراح دکوراسیون اداری میتواند آنها را در ساختمان اداری شرکت بگنجاند تا کارمندان بتوانند بهراحتی هرچهتمامتر و بهصورت فردی یا گروهی نهار خود را میل کنند و یا چای بنوشند.
مراکز سلامتی مانند سالن ورزشی (باشگاه)، استخر و... نیز میتواند در طراحی و اجرای دکوراسیون اداری در طبقات منفی شرکت در نظر گرفته شود تا کارمندان بتوانند با استفاده از این امکانات، شرایط فیزیکی و سلامتی خود را بهبود بخشند.
قسمت اضطراری پزشکی و کمکهای اولیه نیز میبایست در طراحی واحد اداری مورد توجه قرار گیرد، تا درصورتیکه فردی در شرکت دچار مشکل پزشکی شد، بتواند با استفاده از این وسایل شرایط عمومی خود را بهبود بخشد.
فضاهای خدماتی مانند اتاقهای تاسیسات، اتاقهای نگهبانی، اتاقهای پرسنلی شامل رختکن، سرویس بهداشتی، حمام، فضای نگهداری از کودک، انبار، فضای نظافتی شامل اتاق نگهداری از وسایل نظافت و دفع زباله نیز میبایست مورد توجه طراح دکوراسیون اداری قرار گیرد و در دکوراسیون داخلی اداری تعبیه شود.
اصول معماری و طراحی داخلی اداری
اصول معماری و طراحی داخلی اداری به شرح زیر است و انتظار میرود که شرکت طراح دکوراسیون اداری، این موارد را در طراحی و دکوراسیون اداری خود رعایت نماید.
متراژ مکان
یکی از مهمترین نکاتی که شرکت طراح دکوراسیون اداری میبایست آن را مورد بررسی قرار دهد، متراژ کلی مکان و میزان دسترسی کارمندان به هر بخش از مکان است.
محصوریت
از دیگر مواردی که طراح دکوراسیون اداری میبایست در طراحی و اجرای دکوراسیون اداری مورد بررسی قرار دهد، میزان محصوریتی است که باید در هر بخش اجرا شود و یا میزان محصوریتی است که از طریق دیوارها، دربها و... در حال حاضر وجود دارد.
در معرض نمایش قرار داشتن
از دیگر مواردی که شرکت دکوراسیون اداری میبایست در نظر داشته باشد، میزان حریم بصری یا آکوستیکی است که معمای و طراحی داخلی اداری ایجاد میکند.
فناوری
یکی دیگر از مواردی که شما میبایست آن را با شرکت دکوراسیون اداری در میان بگذارید، میزان فناوری پیشرفتهای است که قصد دارید در طراحی و اجرای دکوراسیون اداری شما بکار گرفته شود.
قابلیت جابهجایی
یکی دیگر از مواردی که در ابتدای امر میبایست در مورد طراحی و دکوراسیون اداری به شرکت دکوراسیون اداری اطلاع دهید، این است که آیا شما مالک فضای اداری فعلی هستید و یا قصد دارید در آینده دکوراسیون اداری مدرن خود را جابهجا کنید و طراحی و دکوراسیون اداری شما میبایست قابلیت جابهجایی داشته باشد.
سبکشناسی طراحی و دکوراسیون اداری
شما، شرکت طراح دکوراسیون اداری و طراح داخلی اداری میبایست در ابتدای امر به جمعبندی برسید که در چه سبکی طراحی دکوراسیون اداری خود را انجام خواهید داد.
اندازه و مقیاس
طراح داخلی اداری میبایست از ابتدا بداند که در چه مقیاس و در چه زیربنایی قصد دارد طراحی داخلی ساختمان اداری را انجام دهد و طراحی داخلی اداری را بر آن مبنا پایهریزی کند.
اصول طراحی و اجرای دکوراسیون اداری
طراحی اداری مدرن (دکوراسیون واحد اداری)
در این بخش از مطلب "طراحی اداری" قصد داریم تا اصول طراحی دکوراسیون اداری را مورد بررسی قرار دهیم و مواردی بپردازیم که یک طراح دکوراسیون اداری باید آنها را در نظر بگیرد. هرچند که ممکن است ساختمان و محیط اداری یک شرکت باعث شود که اجرای برخی از این نکات ممکن نباشد اما باید بدانید که یک طراح دکوراسیون اداری میبایست تمام تلاش خود را بکار بگیرد تا بتواند اغلب اصول طراحی دکوراسیون اداری را رعایت نماید.
اصول طراحی دکوراسیون اداری عبارتاند از:
ایجاد سکوت و آرامش با استفاده از طراحی واحد اداری مؤثر
وجود سروصداهای مزاحم میتواند تمرکز کارمندان را بر هم زند و بدیهی است که هیچکس از شنیدن سرو صداهای دیگر در اتاق کارش خوشحال نخواهد شد. باتوجهبه این موضوع میبایست در طراحی و دکوراسیون اداری کلی شرکت و طراحی واحد اداری هر بخش، این نکته را در نظر بگیریم. یکی از مهمترین ملاحظاتی که میتوانیم در طراحی واحد اداری در هر شرکتی رعایت نماییم این است که طراحی واحد اداری را به شکلی انجام دهیم که واحد اداری یا همان اتاق کار کارمند در جهت مخالف خیابان اصلی قرار گیرد. امروزه در تمامی ساختمانها، استفاده از پنجرههای دوجداره و دیوارهای عایق رعایت میشود و بدیهی است که یک طراح دکوراسیون اداری نیز میبایست برای ایجاد آرامش کارمندان، در طراحی دکوراسیون اداری، استفاده از این متریال را در دستور کار خود قرار دهد. علاوه بر این نکات ساختمانی که در طراحی محیط اداری در نظر میگیریم، میبایست از نظر چارت سازمانی نیز عدم بروز سروصدا را رعایت نماییم. به طور مثال، نباید واحدهایی که همواره در حال گفتوگوی تلفنی هستند را در کنار سایر کارمندان قرار دهیم. ممکن است در طراحی دکوراسیون اداری مجبور شویم که یک دفتر کار را با استفاده از پارتیشن به دو قسمت تقسیم کنیم و در اختیار دو بخش سازمانی قرار دهیم، در این شرایط باید این ملاحظات را بهدقت رعایت نماییم.
بهرهگیری از نور، یکی از مهمترین نکاتی است که میبایست در طراحی محیط اداری در نظر بگیریم!
وجود نور در هر محیطی، چه اداری چه مسکونی، بسیار مهم است و طراح اداری میبایست در طراحی دکوراسیون اداری خود حتماً به این نکته توجه داشته باشد. تمامی ادارات برای جلو بردن کار خود به نحو احسن، نیاز به انرژی زیاد کارمندان دارند و یکی از مواردی که به کارمندان انرژی میبخشد، وجود نور طبیعی است. باتوجهبه این مورد از یک طراح اداری انتظار میرود که طراحی محیط اداری را به نحوی انجام دهد که تمامی واحدهای اداری و اتاقهای مختلف به یک میزان از نور طبیعی بهره ببرند و تمامی اتاقها دارای پنجره باشند.
اگر فضای فلت و صافی نیز در اختیار دارید و طراح اداری قصد دارد تا طراحی واحد اداری را از طریق پارتیشنبندی انجام دهد، باید این پارتیشنبندی به نحوی انجام شود که هیچکدام از دفاتر کار از نور طبیعی محروم نشود. طراح داخلی اداری علاوه بر مدیریت نور طبیعی میبایست به مقدار نیاز در طراحی و دکوراسیون اداری از لامپها و لوسترها نیز بهره بگیرید تا در زمان ابری بودن هوا و یا در شب، محیط اداری و دفتر کار کارمندان از نور لازم برخوردار باشد.
نورپردازی در طراحی واحد اداری به چهار دسته نورپردازی عمومی، نورپردازی تاکیدی، نورپردازی وظیفهای و نورپردازی تزئینی استفاده میشود. نورپردازی علاوه بر اینکه در کاربرد خود استفاده میشود، میتواند جنبه تزئینی و جلبتوجه نیز داشته باشد. به طور مثال، باتوجهبه طراحی داخلی اداری خود، تصویر لوگوی شرکت تان را در قسمتی از اتاق نصب کردهاید، شما میتوانید با نورپردازی تاکیدی و بیشتر بر روی این المان، توجه افراد را به لوگوی شرکتتان جلب نمایید.
یکی از مشخصههایی که کیفیت کار یک طراح اداری را نشان میدهد، مدیریت نور طبیعی و استفاده صحیح از لامپهاست! شما برای بهرهگیری از کار یک طراح داخلی اداری حرفهای میبایست با یک شرکت دکوراسیون حرفهای درجه یک همکاری نمایید. بدین منظور میتوانید با شمارههای موجود در وبسایت ما تماس حاصل فرمایید و در مورد خدمات طراحی و اجرای دکوراسیون اداری سؤالات خود را مطرح نمایید و پاسخ کارشناسان ما را دریافت نمایید.
استفاده از تزئینات الهامبخش و انرژیبخش مانند گلهای آپارتمانی و زینتی!
یک شرکت طراحی دکوراسیون داخلی حرفهای همواره از طراح دکوراسیون اداری خود میخواهد، در پروژههای دریافتی المانهای انرژیبخش مانند نور و تزئینات را در طراحی و اجرای دکوراسیون اداری بکار گیرند. گلهای آپارتمانی و زینتی علاوه بر افزودن بر زیبایی محیط، باعث سطح انرژی کارمندان میشوند که این خود میتواند در افزایش بهرهوری آنها بسیار مؤثر باشد. پس حتماً سعی کنید که در طراحی و دکوراسیون اداری خود از گلهای آپارتمانی و زینتی استفاده نمایید.
استفاده از مبلمان اداری مناسب، از کلیدهای طراحی داخلی ساختمان اداری است!
مبلمانهای اداری معمولاً از جلوهای زیبا و جذاب برخوردارند و شما میتوانید از زیباییهای این محصولات برای افزایش زیبایی طراحی داخلی ساختمان اداری خود استفاده نمایید. علاوه بر جنبه زیبایی، مبلمان اداری ابزاری هستند که کارمندان بهصورت مستقیم از آنها استفاده میکنند و بدیهی است که کیفیت و کارایی این ابزار در کارایی و بهرهوری کارمندان تأثیر مستقیمی دارد. مبلمان اداری شامل مبلمان، صندلی کارمندان، صندلیهای انتظار، میز کار و... میشود که در این بخش در مورد هر یک از این اجزا به گفتوگو خواهیم پرداخت.
میز کار و صندلی کارمندان از مهمترین مشخصههای طراحی دکوراسیون اداری است که بهرهوری کارمندان را تحتتأثیر قرار میدهد. فضای لازم و فاصله بین دو میز کار میبایست حداقل ده متر باشد تا کارمند بتواند راحتی لازم را برای انجام کارهای خود داشته باشد. صندلی کارمندان نیز بسیار مهم است و اگر این صندلی از کیفیت مناسبی برخوردار نباشد، میتواند باعث ایجاد مشکلاتی برای سلامتی فرد شود. در حالت کلی، تمامی وسایلی که در طراحی داخلی ساختمان اداری به کار میرود، میبایست دارای مشخصههایی مانند زیبایی، سازگاری، دوام، قابلیت تنظیم، قابلیت تطبیق، بهرهوری، فضای نگهداری و... باشد. در مورد میز و صندلی کارمندان نیز دوام، قابلیت تنظیم و استاندارد بودن بسیار مهم است.
امنیت کارمندان، مدیران و... از موضوعاتی است که در طراحی داخلی ساختمان اداری از اهمیت ویژهای برخوردار است!
علاوه بر اقلام مادی، کارمندان و افراد خلاقی که در شرکتها و ادارات مشغول هستند، سرمایه شرکتها و ادارات به شمار میروند و یک طراح اداری حرفهای همواره تلاش میکند تا سلامت و امنیت آنها را تضمین نماید. تمامی نکات امنیتی و ایمنی میبایست در یک طراحی داخلی ساختمان اداری مورد توجه قرار گیرد. حتماً در طراحی واحد اداری بخشی را برای قرارگیری موارد ایمنی مانند کپسول آتشنشانی و... تعبیه کنید. ضمناً مدیران و مسئولان شرکتها نیز باید از مورد سلامت سیستمهای گرمایشی و سرمایشی، لولهکشیهای گاز و... اطمینان حاصل نمایند. وجود پلههای اضطراری نیز از نکاتی است که در طراحی اداری باید رعایت شود.
یک طراح دکوراسیون داخلی همواره آیندهنگر است!
شما باید از شرکت طراحی دکوراسیون اداری بهعنوان کارفرما بخواهید تا طراحی و اجرای دکوراسیون اداری شما را بهگونهای انجام دهند که اگر در آینده شما قصد ترک مکان فعلی خود و فروش شرکت فعلی را داشتید، شرکت جایگزین نیز بتواند از دکوراسیون داخلی اداری شما بهره بگیرد و شما بتوانید هزینهای که صرف کردهاید را تا حدی بازگردانید. دکوراسیون داخلی اداری باید به شکلی انجام شود که شرکت جایگزین بتواند با انجام کمترین تغییرات ممکن، فضا را طبق نیاز خود دکور کند و از همین دکوراسیون داخلی اداری فعلی استفاده نماید. این نکته چیزی است که تنها یک طراح دکوراسیون اداری حرفهای قادر به انجام آن است! شما برای اینکه بتوانید از یک طراحی دکوراسیون اداری مدرن بهره بگیرید و با یک طراح دکوراسیون حرفهای همکاری کنید، میبایست با یک شرکت دکوراسیون اداری خوشنام و حرفهای قرارداد ببندید؛ بنابراین، پیشنهاد میشود تا با شمارههای موجود بر روی وبسایت ما تماس حاصل بفرمایید.
استفاده از شلفها و طبقهبندیها میتواند به طراحی واحد اداری نظم ببخشد و انضباط را در نظام اداری شما حاکم کند.
یکی از مهمترین ایدهها برای ایجاد نظم و انضباط در طراحی دکوراسیون اداری، استفاده از شلفها و طبقهبندی در طراحی واحد اداری است. شما میبایست در هر واحد اداری، چندین طبقه، شلف، کشو و... قرار دهید تا کارمندان بتوانند اسناد، پروندهها، نامهها و... را بهصورت منظم طبقهبندی کنند تا از بروز بینظمی و سردرگمی جلوگیری شود. استفاده از این کمدها، شلفها و... باید به شکلی صورت پذیرد که به زیبایی طراحی داخلی اداری افزوده شود و به دکوراسیون اداری مدرن دستیابیم!
در طراحی اداری میبایست یک اتاق جلسات نیز طراحی شود!
امروزه برگزاری جلسات هماهنگی میان کارمندان و جلسات آنلاین یا حضوری میان نمایندگان شرکتها، امری است که بهصورت روزمره در شرکتها اتفاق میافتد، به همین منظور، یک طراح اداری موفق میبایست در طراحی خود، یک اتاق جلسات تعبیه کند تا بتوان طراحی او را یک دکوراسیون اداری مدرن نامید! در طراحی دکوراسیون اداری این اتاق میتوان از مبلمان راحتی، میز کنفرانس، تجهیزات برقراری تماس تصویری و... استفاده کرد.
بخش پذیرش و ورودی معرف شرکت شماست، پس باید در طراحی داخلی ساختمان اداری تلاش کنید تا بخش پذیرش از نظر زیبایی درجه یک باشد!
هر مراجعهکنندهای که وارد شرکت شما میشود، ایستگاه پذیرش اولین چیزی است که با آن تعامل دارد؛ بنابراین برای اینکه بتوانید ظاهری لوکس و زیبا از شرکت خود را به مراجعهکننده نشان دهید، میتوانید ظاهری لوکس و زیبا برای ایستگاه پذیرش در نظر بگیرید. مبلمان و اقلام بهکاررفته در این بخش میبایست از استانداردهای ویژهای بهرهمند باشد. میز کارمند مربوطه میبایست از ارتفاع بیشتری برخوردار باشد و به همین نسبت، صندلی این فرد نیز باید طوری قرار بگیرد که هم از میز کارش نهایت بهره را ببرد و هم بر روی محیط پذیرش و لابی مسلط باشد. ازآنجاییکه کارمند بخش پذیرش باید رفتوآمدهای شرکت را تحتنظر داشته باشد، طراحی چنین میزی نکتهای مهم در طراحی اداری بخش پذیرش است.
علاوه بر میز و صندلی کارمندان، شما میبایست در بخش پذیرش و بهاصطلاح لابی ساختمان خود، مبلمان راحتی، صندلی و میز نیز مختص ملاقاتکنندگان در نظر بگیرید. برای تزیین بخش پذیرش در طراحی دکوراسیون اداری میتوانید از تصویر لوگوی شرکت به همراه نورپردازیهای جذاب، سکو نمایش کتاب، مجله، پوستر، اینفوگرافی معرفی شرکت و... استفاده نمایید. دکوراسیون اداری مدرن، دکوراسیونی است که تمامی بخشهای آن بهخوبی توسط طراح داخلی اداری طراحی شده باشد و پشت تمام ایدههای آن، تفکری روشن و واضح نهفته باشد که یکی از باارزشترین ایدهها، تعبیه پذیرش لوکس و زیبا در طراحی دکوراسیون اداری است. درصورتیکه طراح اداری شما بتواند بخش پذیرش را به نحو احسن طراحی نماید، میتوان گفت که شرکت دکوراسیون اداری از نظر طراحی واحد اداری نمره قبولی را گرفته است.
استفاده از تابلوهای جذاب و ارزشمند میتواند در زیبایی و جذابیت طراحی داخلی اداری شما نقش قابلتوجهی داشته باشد.
یکی از موارد تزیینی که میتوانند در طراحی داخلی اداری شما قرار گیرند و زیبایی دکوراسیون اداری مدرن شما را افزایش دهند، تابلوهای زینتی و تصویر لوگوی شرکت شما هستند. شما میتوانید از تابلوهای نفیس و زیبای هنرمندان ایرانی بر روی دیوارهای شرکت خود استفاده کنید و زیبایی طراحی داخلی اداری شرکتتان را چندین برابر کنید. پیشنهاد میشود تا این مورد را با طراح داخلی اداری که از شرکت طراح دکوراسیون اداری فرستاده میشود، در میان بگذارید.
استفاده از رنگبندیهای مناسب در طراحی و اجرای دکوراسیون اداری
یکی از مهمترین اصول طراحی محیط اداری استفاده از رنگهای مناسب است. شما میبایست در هر بخش از طراحی داخلی ساختمان اداری خود از رنگ مناسب استفاده نمایید تا فضایی گرم، جذاب و انرژیبخش برای کارمندان و مدیران شرکت فراهم شود. به همین منظور یک طراح داخلی اداری میبایست در مورد روانشناسی رنگها تحقیق نماید و با اطلاع از بار روانی و کاربرد هر رنگ و بهتناسب حوزه کاری و فضای حاکم در شرکت مدنظر، اقدام به طراحی و اجرای دکوراسیون اداری نماید. یک دکوراسیون اداری مدرن، دکوراسیونی است که روانشناسی رنگها و نورپردازی مناسب در آن رعایت شده باشد.
تناسب و ستبودن رنگها در طراحی دکوراسیون اداری حائز اهمیت است!
همه ما میدانیم که هماهنگی و ستبودن از لحاظ رنگها در طراحی محیط اداری، به فضای نظم میبخشد و فضا را زیباتر جلوه میدهد. به همین منظور از یک طراح دکوراسیون اداری حرفهای انتظار میرود تا در انتخاب رنگها و تناسب میان آنها دقت ورزد و با دیدی مناسب در مورد دکوراسیون اداری مدرن، دست به انتخاب رنگها و ستهای رنگی بزند. طراح دکوراسیون اداری میبایست در طراحی واحد اداری، باتوجهبه حوزه کاری آن واحد، دست به انتخاب ست رنگی بزند و باتوجهبه فعالیت افراد حاضر و روانشناسی رنگها، بهترین ست رنگی را انتخاب کند. اگر شما نیز علاقهمندید تا با یک طراح دکوراسیون اداری حرفهای کار کنید، میبایست با یک شرکت طراح دکوراسیون اداری کاربلد و باتجربه قرارداد ببندید، به همین منظور، پیشنهاد میشود تا با استفاده از شمارههای موجود بر روی وبسایت، با ما تماس حاصل فرمایید و سوالات خود در مورد طراحی و اجرای دکوراسیون اداری را با کارشناسان طراحی دکوراسیون اداری ما در میان بگذارید.
اختصاص فضای مناسب به هر واحد در طراحی واحد اداری
بدیهی است که فضا تمامی محیطهای اداری مشابه یکدیگر نیست، در برخی از موارد با محیطی فلت مواجه هستیم و در برخی موارد میبایست طراحی دکوراسیون اداری یک شرکت چند طبقه را انجام دهیم اما یک طراح دکوراسیون داخلی اداری میبایست در طراحی واحد اداری نهایت تلاش خود را بکار ببندد تا تمامی اصول طراحی دکوراسیون اداری مانند نورپردازی، تزیینات، بهرهمندی از مبلمان اداری مناسب و... در هر واحد اداری فراهم باشد تا کارکنان بتوانند بهترین راندمان کاری خود را به نمایش بگذارند.
نمونههایی از دکوراسیون واحد اداری:
دکوراسیون واحد اداری (طراحی و دکوراسیون اداری)
دکوراسیون واحد اداری (دکوراسیون اداری مدرن)
دکوراسیون واحد اداری (دکوراسیون اداری مدرن)
دکوراسیون واحد اداری (دکوراسیون اداری مدرن)
دکوراسیون واحد اداری (دکوراسیون اداری مدرن)
استایل طراحی داخلی اداری
در چندین سال اخیر، حوزه طراحی محیط اداری پیشرفتهای بسیاری داشته است و باتوجهبه سبکهایی که در سالهای اخیر برای دکوراسیون داخلی اداری مطرح شده، دست طراح دکوراسیون داخلی برای انتخاب سبک طراحی محیط اداری باز است. در این بخش از مطلب "طراحی اداری" قصد داریم تا شما را با دو سبک طراحی و اجرای دکوراسیون اداری، دکوراسیون داخلی اداری مینیمال و طراح داخلی اداری کلاسیک آشنا کنیم و کمی در مورد این دو سبک از دکوراسیون داخلی اداری به بحثوبررسی بپردازیم.
دکوراسیون داخلی اداری مینیمال
شاید نام دکوراسیون داخلی اداری مینیمال به گوش شما نیز خورده باشد، این واژه به معنای خلوت بودن، استفاده حداقلی از اشیا و کم بودن است. سبک دکوراسیون داخلی اداری مینیمال در سالهای اخیر بهعنوان یک سبک دکوراسیون داخلی اداری جدید مطرح شده و توانسته نظر بسیاری از افراد را به خود جلب نماید. طرفداران این سبک معتقدند که زیبایی در سادگی است و اگر طراحی محیط اداری را به شکلی ساده و خلوت بچینیم، زیبایی و کارایی آن افزایش خواهد یافت. طراح داخلی اداری میتواند در موقعیتهایی که فضای داخلی اداره یا شرکت کوچکتر است، با بهرهگیری از دکوراسیون داخلی اداری مینیمال نهایت استفاده از فضا را ببرد و طراحی محیط اداری را به نحوی بهینه انجام دهد.
اصول دکوراسیون داخلی اداری مینیمال
در این بخش از مطلب "طراحی اداری" قصد داریم تا به مرور اصول دکوراسیون داخلی اداری مینیمال بپردازیم. اصول دکوراسیون داخلی اداری عبارتاند از:
زمانی که از دکوراسیون داخلی اداری مینیمال صحبت میکنیم، باید توجه داشته باشید که چراغها و لوسترها در این سبک از طراحی محیط اداری تنها نقش روشنایی محیط را دارند و از این چراغها بهعنوان بخش زینتی محیط استفاده نمیشود. باتوجهبه این نکته، در دکوراسیون داخلی اداری مینیمال اغلب از نورهای مخفی، لوسترهای مینیمال و پنلهای توکار استفاده میشود.
در طراحی محیط اداری به سبک مینیمال معمولاً از رنگهای خنثی مانند سفید، طوسی، مشکی، خاکی و... استفاده میشود و در اغلب موارد رنگ زمینۀ طراحی محیط اداری در سبک مینیمال سفید است. در دکوراسیون داخلی اداری مینیمال سعی میشود تا از کمترین تعداد رنگ ممکن استفاده شود تا سادگی محیط تحتتأثیر تعداد رنگها قرار نگیرد. دیگر نکتهای که میتوان در مورد طراحی محیط اداری به سبک مینیمال مطرح کرد، عدم استفاده از رنگهای براق مانند طلایی یا قرمز براق است.
مبلمان اداری که یک طراح دکوراسیون اداری در نظر دارد تا در طراحی محیط اداری به سبک مینیمال بکار گیرد نیز باید در مشخصاتی مانند کوچک بودن، بهرهمندی از رنگ خنثی و طرح ساده را داشته باشد. شما میتوانید برای مشورت گرفتن در مورد مبلمان اداری از شرکت طراح دکوراسیون اداری خود مشورت بگیرید تا بتوانید بهترین مبلمان را برای طراحی محیط اداری خود انتخاب کنید. علاوه بر مبلمان اداری، شما میبایست در انتخاب سایر اجزای موجود در طراحی محیط اداری خود نیز نهایت دقت را به خرج دهید و تلاش کنید تا محیط را به خلوتترین و سادهترین شکل ممکن دکور کنید. برای رسیدن به این منظور میبایست هرکه کاربردی نیست و تنها جنبه زیبایی دارد را از طراحی محیط اداری خود حذف کنید.
تناسب رنگها در طراحی و اجرای دکوراسیون اداری مینیمال را نیز رعایت کنید. به این معنا که تمامی رنگهای مورد استفاده در طراحی محیط اداری به سبک مینیمال میبایست در یک تناژ رنگی و یا در یک ترکیب رنگی قرار گیرد. به طور مثال، پیشنهاد میشود در طراحی و اجرای دکوراسیون اداری مینیمال از ترکیب رنگهای طوسی، سفید و مشکی و یک رنگ از میان سبز روشن، خردلی، زغالی و... استفاده نمایید.
در طراحی محیط اداری به سبک مینیمال میتواند در برخی از بخشهای محیط از دیوارهای شیشهای استفاده نمایید. به طور مثال، اتاق جلسات یا همان اتاق ملاقات در سبک طراحی محیط اداری به سبک مینیمال میتواند به این شکل دکور شود.
مزایای استفاده از طراحی واحد اداری به سبک مینیمال
سادگی و خلوت بودن فضا در سبک طراحی واحد اداری مینیمال باعث میشود تا کارمندان در هنگام کار و فعالیت روزمره خود، تمرکز بیشتری روی کار داشته باشند.
سادگی و استفاده از رنگهای خنثی در طراحی و اجرای دکوراسیون اداری به سبک مینیمال باعث میشود تا احساس آرامش و راحتی در کارمندان شکل گیرد و آنها بتوانند بالاترین راندمان کاری خود را به ثبت برسانند.
باتوجهبه اینکه در سبک طراحی محیط اداری مینیمال از همه وسایل بهصورت حداقلی استفاده میشود، طراح دکوراسیون اداری میتواند از این سبک برای طراحی واحد اداری با محیط کوچک بهره گیرد.
طراحی محیط اداری به سبک مینیمال ظاهر زیبایی را به محیط میبخشد و این باعث میشود تا دکوراسیون داخلی اداری شرکت شما به دکوراسیون اداری مدرن تبدیل شود که در نهایت کارایی، سادگی و زیبایی مختص به خود را نیز دارد.
باتوجهبه اینکه طراح داخلی اداری در این سبک از طراحی محیط اداری، از تعداد حداقلی وسایل بهره میبرد، هزینه نهایی طراحی اداری برای شما بهعنوان کارفرما به حداقل ممکن میرسد و در کل میتوان دکوراسیون اداری مدرن مینیمال را دکوراسیونی بهصرفه و کمهزینه بهحساب آورد.
باتوجهبه اینکه طراح داخلی اداری در سبک طراحی محیط اداری مینیمال از عناصر تجملاتی، خاص و گرانقیمت استفاده نمیکند، این سبک از طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی بهنوعی همهپسند و اغلب افراد در مواجهه با چنین سبکی از طراحی محیط اداری، احساسی خوشایند و مطلوب خواهند داشت.
زیبایی و سادگی سبک طراحی و اجرای دکوراسیون اداری مینیمال باعث میشود تا افراد در برخورد اولیه احساس نظم، زیبایی و انضباط کاری را از شرکت شما دریافت نمایند. این ویژگی از طراحی داخلی اداری شما باعث میشود تا نمایندگان سایر شرکتها بتوانند بهراحتی به شما و شرکت شما اعتماد کنند.
اگر از فضای محدودی برای طراحی داخلی اداری بهرهمند هستید، پیشنهاد میشود تا با استفاده از سبک طراحی داخلی اداری مینیمال، محیطی آرامشبخش، زیبا و خلوت را برای خود ایجاد نمایید. برای طراحی و اجرای دکوراسیون اداری به سبک مینیمال پیشنهاد میشود تا با یک شرکت طراح دکوراسیون اداری حرفهای همکاری کنید تا یک طراح دکوراسیون اداری ماهر و زبردست، طراحی محیط اداری شما را انجام دهد. برای رسیدن به این منظور، میتوانید با شمارههای موجود بر روی وبسایت ما تماس حاصل فرمایید و از مشورتهای کارشناسان ما در مورد طراحی محیط اداری استفاده کنید.
نمونههایی از طراحی اداری مدرن
در این بخش به بررسی چند نمونه از طراحی اداری مدرن میپردازیم تا شما با طراحی اداری مدرن بیشتر آشنا شوید.
طراحی اداری مدرن (دکوراسیون واحد اداری)
طراحی اداری مدرن (دکوراسیون واحد اداری)
طراحی اداری مدرن (دکوراسیون واحد اداری)
طراحی اداری مدرن (دکوراسیون واحد اداری)
طراحی داخلی ساختمان اداری (دکوراسیون واحد اداری)
طراحی داخلی ساختمان اداری (دکوراسیون واحد اداری)
طراحی داخلی ساختمان اداری (دکوراسیون واحد اداری)
دکوراسیون داخلی اداری کلاسیک
شما میتوانید هنگام انتخاب سبک طراحی محیط اداری خود از میان طراحی اداری مدرن و دکوراسیون داخلی اداری کلاسیک، یکی را انتخاب نمایید. اگر انتخاب شما طراحی اداری مدرن است، میتوانید به سمت طراحی محیط اداری به سبک مینیمال بروید و یا از طراحی محیط اداری به سبکهای جدید که بیشتر از پارتیشنبندی در آنها استفاده میشود، بهره بگیرید. اگر انتخاب شما دکوراسیون داخلی اداری کلاسیک است، باید بدانید که این سبک از طراحی محیط اداری در ظاهر تجملاتیتر و رسمیتر از طراحی اداری مدرن است. در سبک دکوراسیون داخلی اداری کلاسیک به فضای بیشتری برای پیادهسازی طراحی محیط اداری نیاز داریم و بالطبع باتوجهبه استفاده از عناصر تزیینی و تجملاتی، هزینهای که میبایست در این سبک از طراحی محیط اداری صرف کنیم، بیش از طراحی اداری مدرن خواهد بود. در ادامه بیشتر با اصول طراحی محیط اداری به سبک کلاسیک آشنا خواهیم شد.
اصول دکوراسیون داخلی اداری کلاسیک
در این بخش قصد داریم به اصول دکوراسیون داخلی اداری کلاسیک بپردازیم. میتوان گفت این سبک مورد علاقه افراد لوکس پسند است و میتواند نظر این دسته از افراد جلب نماید. اگر به این سبک از طراحی محیط اداری علاقهمندید میبایست این موضوع را با شرکت طراح دکوراسیون اداری خود در میان بگذارید و از طراح داخلی اداری خود بخواهید تا از این سبک استفاده کند.
اصول طراحی و اجرای دکوراسیون اداری به سبک کلاسیک عبارتاند از:
معمولاً در طراحی و اجرای دکوراسیون اداری به سبک کلاسیک از رنگهای مجلل مانند مشتقات قهوهای، طلایی، رز گلد، نقرهای، مشکی، سفید و... استفاده میشود. ضمناً باید اشاره کنیم که استفاده از چنین رنگهایی در طراحی محیط اداری به سبک کلاسیک باعث میشود تا افراد احساس آرامش خاصی داشته باشند و بتوانند نهایت بهرهوری خود در کار را ارائه دهند.
معمولاً در طراحی و اجرای دکوراسیون اداری به سبک کلاسیک از مبلمانهای اداری کلاسیک که از چوبهای ارزشمند و خاص تهیه شدهاند، استفاده میشود. پیشنهاد میشود در انتخاب مبلمان برای طراحی محیط اداری به سبک کلاسیک از مبلمانی استفاده نمایید که چوب آن منبتکاری شده باشد زیرا این دسته از مبلمانها، زیبایی و جلوۀ خاصی به طراحی و اجرای دکوراسیون اداری کلاسیک میبخشند.
متریال مورد استفاده در طراحی محیط اداری به سبک کلاسیک از اهمیت خاصی برخوردار است. شما میتوانید از طراح داخلی اداری خود بخواهید تا با استفاده از شیشه، چوب و فلز های نقرهای رنگ، زیبایی و جذابیت طراحی و دکوراسیون داخلی شما را دو چندان کند.
معمولاً استفاده از تابلوهای ارزشمند و گرانقیمت در طراحی و دکوراسیون داخلی به سبک کلاسیک رایج است و این موضوع میتواند در زیبایی و جذابیت طراحی محیط اداری شما بسیار تاثیرگذار باشد.
یکی از عناصری که میتواند در زیبایی طراحی محیط به سبک کلاسیک بسیار موثر باشد، استفاده از گلوگیاه طبیعی است. اگر قصد دارید که شرکت شما از طراحی و دکوراسیون داخلی لوکس و جذابی بهرهمند باشد، میتواند از گیاهان زینتی و آپارتمانی با ارزش در طراحی محیط اداری آن استفاده نمایید.
استفاده از ساعت دیواری باارزش و زیبا در طراحی و دکوراسیون اداری به سبک کلاسیک، نکتهای است که باید حتماً در نظر داشته باشید. توجه داشته باشید که ساعت دیواری مدنظر میبایست از نظر استایل و رنگ، با سایر اجزای طراحی و دکوراسیون اداری شما تطابق داشته باشد.
اگر داخل واحد اداری یا مدیریت که قصد دارید در آن از طراحی و دکوراسیون اداری کلاسیک استفاده نمایید، چند پنجره وجود دارد، میتوانید با استفاده از پردههای زیبا و سلطنتی، زیبایی طراحی محیط اداری خود را دو چندان کنید.
یک شرکت طراحی اداری کاربلد همواره به کارفرمایان خود توصیه میکند که در طراحی داخلی ساختمان اداری خود توجه ویژهای به نورپردازی داشته باشند و بودجۀ مناسبی را به این بخش از طراحی و دکوراسیون اداری اختصاص دهند. یک طراح دکوراسیون اداری کاربلد زمانی که میخواهد فضا را به سبک طراحی و دکوراسیون اداری کلاسیک دکور کند، از لوسترها و مشعلهای کلاسیک زیبا و جذاب استفاده میکند و از این عناصر علاوه بر روشنایی، برای زیبایی نیز استفاده میکند. طراح داخلی اداری میتواند برای ایجاد صمیمیت در اداره و دفتر کار از رنگهای گرم استفاده نماید. معمولاً پیشنهاد میشود تا برای آرامشبخش بودن محیط برای کارمندان و مدیران شرکت، در طراحی و دکوراسیون اداری از رنگهای گرم استفاده نمایید. علاوه بر استفاده از لوسترهای سلطنتی و جذاب، در طراحی و دکوراسیون اداری به سبک کلاسیک میتوانید از آباژورهای ایستاده و رومیزی استفاده کنید تا علاوه بر تأمین نور اضافه در بخشهای کمنور، زیبایی محیط نیز چند برابر شود.
مزایای استفاده از طراحی داخلی ساختمان اداری به سبک کلاسیک
هنگامی که از طراح داخلی اداری میخواهیم تا از سبک طراحی داخلی ساختمان اداری کلاسیک در شرکت ما استفاده نماید، زیبایی و جذابیت خاصی در فضای شرکت ما حاکم میشود و این موضوع باعث میشود مراجعهکنندگانی که به شرکت ما مراجعه میکنند، تحتتأثیر زیبایی طراحی داخلی اداری شرکت قرار گیرند.
اگر فضای بزرگی برای طراحی داخلی اداری شرکت خود دارید، استفاده از طراحی اداری مدرن چندان منطقی به نظر نمیرسد. شما میتوانید برای طراحی داخلی چنین فضایی، طراحی و اجرای دکوراسیون اداری کلاسیک را در نظر بگیرید و با صرف هزینهای معقول، فضایی جذاب و زیبایی را ایجاد نمایید.
اگر کاربری شرکت شما به شکلی است که جلسات متعددی برای عقد قرارداد با شرکتهای دیگر در شرکت شما صورت میگیرد، پیشنهاد میشود تا طراحی داخلی ساختمان اداری خود را به سبک کلاسیک انجام دهید تا ظاهر لوکس و جذاب این طراحی، فرد مراجعهکننده را مجذوب خود کند.
تفاوت طراحی اداری مدرن کلاسیک با طراحی داخلی ساختمان اداری به سبک کلاسیک
در طراحی داخلی ساختمان اداری به سبک کلاسیک تا تمام تلاش شرکت طراح دکوراسیون اداری و طراح دکوراسیون اداری این است که فضا در نهایت زیبایی و جذابیت قرار داشته باشد و در راه رسیدن از تمامی عناصر زیبایی که میتوان در طراحی داخلی اداری بکار برد، استفاده میکنند. از جمله این عناصر که در طراحی داخلی اداری به کار میرود، میتوان به اقلام تجملاتی مانند لوسترهای طلاییرنگ و زیبا، قاب عکسهای خراطیشده، مجسمهها، آباژورهای جذاب و... اشاره کرد. در طراحی داخلی ساختمانی اداری به سبک کلاسیک از مبلمان اداری ارزشمند و گرانقیمت، پردههایی از جنس پارچههای نفیس و... استفاده میشود و در کل میتوان طراحی داخلی اداری به سبک کلاسیک را سبکی پرهزینه توصیف کرد. با این تفاسیر طراحی و دکوراسیون اداری کلاسیک، سبکی زیبا، مجلل، پرشور و هیجان و لوکس است که در شرایطی که کارفرما از نظر فضا و بودجه محدودیتی ندارد، میتواند انتخابی فوقالعاده برای طراحی و دکوراسیون اداری باشد.
در طراحی اداری مدرن اما چنین شرایطی حاکم نیست و تمامی عناصر کاملا ساده به کار میروند. در این سبک طراحی داخلی اداری عناصر تجملاتی حذف میشوند و تنها وسایلی که کاربرد دارند، باقی خواهند ماند. در این سبک ترجیح طراح داخلی اداری بر این است که بتواند همه اجزا را طوری طراحی کند که فضا کاملا خلوت و منظم به نظر برسد. در این سبک از طراحی داخلی اداری، خبری از شور و هیجان رنگهای هیجانانگیز مانند قرمز، طلایی و... نیست و تمرکز بر روی فضایی آرامشبخش و ساده است.
در کل میتوان گفت که انتخاب از بین طراحی اداری مدرن به سبک مینیمال و یا طراحی داخلی ساختمان اداری به سبک کلاسیک، به سلیقه شما و طراح داخلی اداری شما بستگی دارد و میتوانید بر اساس هزینه مدنظر، فضا موجود و سلیقۀ خود انتخاب نمایید.
چند نمونه طراحی داخلی ساختمان اداری به سبک کلاسیک و دکوراسیون اداری مدرن:
طراحی داخلی ساختمان اداری به سبک کلاسیک
طراحی داخلی ساختمان اداری به سبک کلاسیک
طراحی داخلی ساختمان اداری به سبک کلاسیک
طراحی داخلی ساختمان اداری به سبک کلاسیک
دکوراسیون اداری مدرن (طراحی اداری مدرن)
دکوراسیون اداری مدرن (طراحی اداری مدرن)
دکوراسیون اداری مدرن (طراحی اداری مدرن)
دکوراسیون اداری مدرن (طراحی اداری مدرن)
طراحی واحد اداری به سبک مدرن (طراحی اداری مدرن)
طراحی واحد اداری به سبک کلاسیک (طراح و دکوراسیون اداری)
ایده در مورد طراحی و دکوراسیون اداری مدرن
اگر علاقهمندید تا در زمینۀ طراحی واحد اداری خود خلاقیت به خرج دهید و دکوراسیون اداری مدرن را اجرا نمایید، پیشنهاد میشود از طراحیهای جدید بهره گیرد. در دکوراسیون اداری مدرن، فضا شرکت که بهصورت فلت است، با استفاده از پارتیشنبندی به چندین بخش و واحد اداری تقسیم میشود و در این سیستم دیوارکشی و اتاق بندیهای سنتی معنایی ندارد. در این طراحی اداری مدرن، بخشهای عمومی و مورد استفاده همه افراد مانند آسانسور، سرویس بهداشتی، رختکن و... در بخش مرکزی سالن قرار میگیرد و سایر اتاقها در اطراف آن قرار دارند. در این طراحی اداری مدرن، افراد میتوانند با استفاده از راهروهای تعبیهشده در میان واحدهای اداری در اداره حرکت کنند و با بخشهای مختلف شرکت ارتباط برقرار کنند. اگر قصد دارید تا از چنین طراحی اداری مدرنی برای شرکت خود استفاده کنید، میتوانید این مورد را با شرکت طراح دکوراسیون اداری و طراح داخلی اداری مطرح نمایید و شرایط طراحی و اجرای دکوراسیون اداری مدرن را بررسی نمایید.
شرکت دکوراسیون اداری چه کمکی میتواند به شما بکند؟
اگر تصمیم دارید تا برای طراحی و اجرای دکوراسیون اداری با یک شرکت طراح دکوراسیون اداری همکاری کنید، میبایست در ابتدا از شرکت دکوراسیون اداری بخواهید تا روند کاری و برنامه طراحی داخلی اداری خود را به شما ارائه دهد. شرکت طراح دکوراسیون اداری میتواند با کمک طراح داخلی اداری خود میتواند نظرات و توصیههای شما در مورد طراحی و دکوراسیون اداری را دریافت نمایند. پس از گفتوگو در مورد طراحی داخلی اداری و طراحی داخلی ساختمان اداری شما میتواند با شرکت طراح دکوراسیون اداری و طراح داخلی اداری خود به یک جمعبندی واحد برسید و هزینههای طراحی و دکوراسیون اداری را برآورد کنید و سپس در مورد انجام طراحی داخلی اداری تصمیمگیری کنید. یک طراح دکوراسیون اداری حرفهای میتواند از فضای موجود شما نهایت استفاده را ببرد و طراحی و دکوراسیون اداری شما را به بهترین شکل ممکن انجام دهد. شما میتوانید برای بهرهگیری از چنین خدمات خوبی در مورد طراحی داخلی اداری، با شمارههای موجود در وبسایت ما تماس حاصل فرمایید.
مسیر همکاری با شرکت دکوراسیون اداری
در این بخش قصد داریم به شکل کامل و واضح به مسیر همکاری شما با شرکت دکوراسیون اداری و طراح داخلی اداری بپردازیم.
گام اول: همکاری با شرکت دکوراسیون اداری
بررسی شرایط، امکانات و فضاهای موجود توسط شرکت طراح دکوراسیون اداری و طراح داخلی اداری
بررسی نیازها، علایق و خواستههای کارفرما توسط شرکت طراح دکوراسیون اداری
ارائه طرحهای اولیه توسط شرکت طراح دکوراسیون اداری و طراح داخلی اداری
بررسی اولیه طراحی داخلی اداری توسط کارفرما و گفتوگو با شرکت دکوراسیون اداری در این مورد
گام دوم: طراحی حرفهای
ارائه طراحی داخلی اداری نهایی و گفتوگوهای نهایی در این مورد میان کارفرما و شرکت دکوراسیون اداری
ارائه طراحی داخلی اداری بهصورت سهبعدی توسط طراح داخلی اداری و بررسی نهایی توسط کارفرما و شرکت دکوراسیون اداری
بررسی مشخصهها و معیارهای زیباشناسی طراحی و دکوراسیون اداری ارائهشده توسط طراح اداری و کارفرما
گام سوم: بخش اجرای طراحی دکوراسیون اداری
اجرای طراحی دکوراسیون اداری مشابه با طراحی داخلی ساختمان اداری ارائهشده
استفاده و بهرهگیری از تیم اجرایی متخصص در اجرای طراحی دکوراسیون اداری با نظارت شرکت دکوراسیون اداری و طراح اداری
در این گام شما بهعنوان کارفرما میبایست بر فرایند کاری شرکت دکوراسیون اداری و طراح اداری خود نظارت داشته باشید و در صورت نیاز، نقطهنظرات خود در مورد طراحی واحد اداری را به گوش شرکت دکوراسیون اداری و طراح اداری خود برسانید. شرکت دکوراسیون اداری و طراح اداری شما موظفاند تا بر اساس نظرات شما، طراحی واحد اداری را به سرانجام برسانند.
کیفیت، تعهد و زبردستی طراح اداری و شرکت دکوراسیون اداری، مبنایی است که شما میتوانید بر اساس آن نمره منصفانهای را به طراح اداری و شرکت دکوراسیون اداری خود بدهید. طراح اداری و شرکت دکوراسیون اداری وظیفه دارند تا نظر مساعد شما در مورد طراحی واحد اداری را جلب نمایند و شما میتوانید با خیالی راحت کار طراحی واحد اداری خود را به شرکت دکوراسیون اداری و طراح اداری بسپارید.
برای اینکه بتوانید همکاری خود و مطلوبی با یک شرکت دکوراسیون اداری و طراح اداری مجرب را تجربه نمایید، میتوانید از طریق شمارههای موجود بر روی وبسایت ما تماس حاصل فرمایید و در مورد طراحی داخلی ساختمان اداری، طراحی واحد اداری، طراحی و دکوراسیون اداری، طراح داخلی اداری و... مشاوره رایگان دریافت نمایید.
جمعبندی در مورد طراحی و دکوراسیون اداری و شرکت طراحی اداری
در این مطلب به بررسی طراحی و دکوراسیون اداری پرداختیم و مواردی مانند طراحی اداری مدرن، شرکت طراحی اداری، دکوراسیون واحد اداری، شرکت دکوراسیون اداری، شرکت طراح دکوراسیون اداری، طراح اداری و... را مورد بررسی قرار دادیم و کمی با شرایط طراحی و دکوراسیون اداری، روند کاری شرکت طراحی اداری و مشخصات یک طراح اداری زبردست آشنا شدیم و دریافتیم که طراحی دکوراسیون واحد اداری امری بسیار مهمی است که میتواند در جلبتوجه مراجعهکنندگان، آرامش و راحتی کارمندان و ... مؤثر باشد.
در ادامه به بررسی اصول طراحی و دکوراسیون اداری پرداختیم و مواردی که میتواند بدین طراحی زیبایی بیفزاید را بیان کردیم. شما میتوانید برای اینکه طراحی و دکوراسیون اداری شرکتتان دقیقاً همان چیزی شود که میخواهید، تمام خواستهها و نیازهای خود اعم از واحدهای اداری موردنیاز، شکل و ظاهر طراحی و دکوراسیون اداری، تعداد نفرات در هر واحد اداری و... را با طراح اداری خود و شرکت طراحی اداری مدنظر در میان بگذارید و به یک جمعبندی مناسب برسید. سبک طراحی و دکوراسیون اداری میبایست طبق سلیقه و شرایط موجود شما بهعنوان کارفرما انتخاب گردد و اگر با شرکت طراحی اداری متعهد و کاربلدی قرارداد بسته باشید، آن شرکت ملزم است که خواستهها و موارد ذکرشده در قرارداد را بهصورت جامع و کامل به اجرا درآورد. در این میان شما میبایست باتوجهبه بودجه خود، شرایط خرید لوازم، متریال و موارد لازم برای طراحی و دکوراسیون اداری را برای شرکت طراحی اداری فراهم آورید تا ایشان بتوانند با استفاده از تجارب و تخصص طراح اداری خود، شرکت شما را به بهترین نحو دکور کنند.
در پایان امید است که شما عزیزان برای همکاری با شرکت طراحی اداری و طراح اداری حرفهای با شماره تماسهای موجود بر روی وبسایت ما تماس حاصل فرمایید. امیدواریم که این مطلب برای شما عزیزان مفید واقع شده باشد.


تجاری
پروژه اداری/دکوراسیون داخلی اداری
پروژه اداری/جدید ترین پروژه ها/دکوراسیون داخلی اداری
پروژه محوطه سازی/دکوراسیون فضای باز/روف گاردن
پروژه اداری/پروژه تجاری/جدید ترین پروژه ها/ریشه
جدید ترین پروژه ها/ریشه
