title

طراح و مجری اداری

star امتیاز از نظر کاربران : 0 از 5

آنچه در این مقاله می خوانید

طراح و مجری اداری کیست؟ اصولا فرآیند ساخت و ساز ساختمان‌های اداری به دلیل نوع کاربری، تفاوت زیادی با نمونه‌های مسکونی دارد. از این رو حضور مهندس ناظر و طراح و مجری اداری که مسئولیت عملیات ساخت را طبق مقررات سازمان نظام‌مهندسی بر عهده بگیرد، الزامی است.

این روز‌ها اغلب شرکت‌ها اهمیت زیادی به تناسب ساختمان اداری شرکت و طراحی اداری با نوع فعالیت‌های خود می‌دهند. از سویی تاثیر کیفیت دفتر کار بر عملکرد کارکنان نیز ثابت شده است. به همین دلیل بهره بردن از طراح و مجری اداری در تمامی مراحل ساخت و دیزاین شرکت‌های مختلف اقدامی هوشمندانه بوده و تاثیر زیادی در موفقیت کاری شرکت‌ها و صعود آن‌ها به درجات بالاتر دارد.

در این مقاله شما را با وظایف طراح و مجری اداری و تاثیر مشاوره و بهره‌گیری از اطلاعات این افراد در ساخت بناهای اداری و طراح دکوراسیون اداری در تهران آشنا می‌کنیم. در ادامه نیز مهم‌ترین نکاتی که طراح و مجری اداری در مراحل ساخت باید مد نظر داشته باشد را بررسی خواهیم کرد.


طراح و مجری اداری

کاربری ساختمان‌های اداری به‌گونه‌ای است که نیاز به طراح و مجری اداری برای بهره‌گیری حداکثری از فضاهای ساختمان الزامی است. از آن‌جایی که کارمندان و رؤسای شرکت ساعت‌های زیادی در محل کار حضور دارند، علاوه بر اتاق کار، لازم است فضاهای خدماتی دیگری نیز برای رفاه حال آن‌ها در نظر گرفته شود که این امر توسط مجری دکوراسیون داخلی قابل پیاده سازی است.

از سویی گاه مراجعین نیز برای انجام مراحل اداری مجبورند زمان طولانی در شرکت سپری کنند که این مورد نیز با راهنمایی‌های لازم از طرف طراح و مجری اداری، نیاز به بررسی و فراهم آوردن شرایط مطلوب دارد.

طراح و مجری اداری با در نظر گرفتن فاکتور‌های مورد نیاز هر شرکت و متناسب با نوع فعالیت، می‌تواند بهترین طراحی و نقشه را ارائه کرده و با کم‌ترین هزینه، نهایت استفاده از فضا را به‌کار گیرد.


ایجاد محیطی شاد و آرام به کمک طراح و مجری اداری

در گذشته ساختمان ادارات مختلف تفاوت چندانی با یکدیگر نداشت و عموما از یک سری اتاق‌های شبیه به هم در راهرویی طولانی و بی‌روح تشکیل می‌شد. معمولا اتاق رئیس مجموعه کمی بزرگ‌تر از اتاق‌های دیگر بود و ردپایی از طراح و مجری اداری در ساخت این بناها به‌چشم نمی‌خورد.

اما امروزه ساختمان‌های اداری با مشاوره و کمک طراح و مجری اداری ساخته می‌شود. از مزایای برجسته این بناها نسبت به نمونه‌های قدیمی، وجود پلان‌های متنوع برای رفاه حال کارکنان و در نظر گرفتن فضاهایی برای شاد شدن محیط و پیشگیری از خستگی جسمی و روحی کارمندان مجموعه است.

به این ترتیب کار در فضایی که توسط طراح و مجری اداری طراحی و ساخته شده باشد، نه‌تنها موجب علاقه‌مندی شاغلین به محیط کاری می‌شود، بلکه با بالا بردن روحیه افراد موجب شادابی بیشتر آن‌ها در ساعات غیر کاری و زندگی شخصی می‌گردد. بنابراین استفاده از تجربیات و دانش روز طراح و مجری اداری، کمک زیادی به سلامت روانی جامعه و پیامد‌های مثبت ناشی از آن می‌کند.

نکاتی که طراح و مجری اداری در مراحل ساخت باید در نظر داشته باشد

اغلب سازه‌های مدرن امروزی که با بهره بردن از اطلاعات و دانش روز طراح و مجری اداری ساخته می‌شوند، به شکل فلت ساخته می‌شوند. اما اغلب با توجه به نیاز مجموعه پارتیشن‌بندی شده و برخی نکات کلیدی در آن رعایت می‌شود.

در ادامه این مطلب چند مورد از مهم‌ترین این نکات را بررسی خواهیم کرد.


مطلب پیشنهادی: بهترین طراح اداری تهران


طراح و مجری اداری (طراحی بخش‌های داخلی)

طراح و مجری اداری برای طراحی بخش‌های داخلی ادارات صنعتی، پزشکی، هنری و... پلان‌های متفاوتی در نظر می‌گیرد. اما مهم‌ترین نکته‌ای که طراح و مجری اداری باید در نظر داشته باشد سیرکولاسیون آن است که با توجه به نوع فعالیت تفاوت‌هایی با یکدیگر دارد.

طراح و مجری اداری محل قرارگیری پلان‌های مختلف و ترتیب قرار گرفتن آن‌ها در کنار هم را باید به‌گونه‌ای تعیین کند که دسترسی افراد به تجهیزات اداری و بخش‌های مختلف در کوتاه‌ترین زمان صورت پذیرد.


تاسیسات

تاسیسات مربوط به هر اداره با توجه به نوع فعالیت آن متفاوت است. طراح و مجری اداری بهتر است تجهیزات سرمایش و گرمایش ساختمان را در بخش‌های بیرونی و مشاعات قرار دهد تا بتواند از فضای داخلی برای موارد ضروری استفاده کند.

طراح و مجری اداری تاسیسات الکتریکی مورد نیاز را نیز باید متناسب با نوع فعالیت بکار گیرد. به‌طور مثال اداراتی که به تعداد زیادی سیستم‌های رایانه‌ای نیاز دارد، محل قرار گرفتن پریز‌های برق و کابل‌های اینترنت نسبت به هم باید در کوتاه‌ترین مسیر قرار گیرند. طراح و مجری اداری مجرب، طراحی را به‌گونه‌ای انجام می‌دهد که علاوه بر تامین پریز‌های کافی در محوطه اداری، هیچ سیم یا کابلی در مسیر رفت و آمد کارکنان دیده نشود.


متراژ پلان‌های اداری

اصولا طراح و مجری اداری تمام پلان‌های اداری را به یک اندازه طراحی نمی‌کند. برای هر کدام از کارمندان بسته به نوع فعالیت واحد‌هایی با سایز‌های مختلف و امکانات متفاوت طراحی می‌کند. اما نکته حائز اهمیتی که طراح و مجری اداری بهتر است مد نظر داشته باشد، در نظر گرفتن تمام امکانات لازم مانند نور کافی، تهویه مناسب، تاسیسات مورد نیاز و... در تمام پارتیشن‌ها حتی کوچک‌ترین آن‌ها است.

از سویی طراح و مجری اداری پلان‌های طراحی‌شده را باید با توجه به ابعاد میز‌های اداری استاندارد و ملزومات آن‌ها در نظر گیرد.


قابلیت به‌روزرسانی

در چند دهه اخیر شتاب پیشرفت تکنولوژی از فرسایش ساختمان‌ها بیشتر بوده است. بنابراین طراح و مجری اداری پلان‌های خود را باید با آینده‌نگری و پیش‌بینی شرایط جدید اجرا کند.

در مواردی نیز ساختمان‌های اداری به دلایل مختلف تغییر کاربری می‌دهند. بنابراین بهتر است طراح و مجری اداری این مورد را نیز در پلان‌بندی و تجهیز ساختمان در نظر گیرد. به این ترتیب اگر شرکت دیگری با فعالیت متفاوت جایگزین شرکت قبلی شود، ایجاد تغییرات مورد نیاز با کم‌ترین هزینه و کوتاه‌ترین زمان توسط طراح و مجری اداری امکان‌پذیر است.


زیبایی!

امروزه توجه ویژه به زیبایی نمای بیرونی و دیزاین داخلی سازه‌های اداری به یکی از مهم‌ترین اقدامات طراح و مجری اداری در طول پروسه ساخت و ساز تبدیل شده است. در نظر گرفتن چشم‌انداز زیبا و فضای سبز طبیعی هنگام کار، تاثیر چشمگیری در آرامش افراد در طول روز کاری دارد.

این روز‌ها تعبیه فضاهایی برای قرار دادن گلدان‌های طبیعی در داخل سالن و استفاده از اکسسوری‌های آرام‌بخش نیز با مشورت طراح و مجری اداری انجام می‌شود.


و در پایان...

اخیرا انتخاب طراح و مجری اداری مجرب برای ساخت فضای کاری ایده‌آل برای کارمندان ادارات از دغدغه‌های اصلی اغلب کارفرمایان شده است. بررسی‌های جدید حاکی از آن است که اعمال شیوه‌های جدید مدیریتی در کنار ساخت و طراحی دفاتر کاری مدرن، می‌تواند در ارتقاء سطح شرکت و بالا بردن راندمان کاری مؤثر باشد. موردی که در سایه انتخاب مناسب طراح و مجری اداری مجرب و کارآزموده محقق می‌گردد.

title
دیدگاه شما؟
leave a comment
شما به این مقاله چه امتیازی می دهید؟ 0 از 5
captcha

با ما در ارتباط باشید
title
پروژه های مرتبط
project related
دیزاین اداری تجاری
شرکت اداری ظفر

پروژه اداری

مشاهده جزئیات

شرکت اداری املاک شهر سعادت آباد

پروژه اداری/دکوراسیون داخلی اداری

مشاهده جزئیات

دفتر اداری رایان کاوه اندرزگو

پروژه اداری/دکوراسیون داخلی اداری

مشاهده جزئیات

روف گاردن اداری، مفتح

پروژه محوطه سازی/دکوراسیون فضای باز/روف گاردن

مشاهده جزئیات

پروژه دکوراسیون داخلی اداری